De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kern Wamel is € 3,214/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kern Wamel
1.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kern Wamel is
22%
De waarde van huizen in Kern Wamel zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kern Wamel.

Als je een huis koopt in Kern Wamel zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,214 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Wamel het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente West Maas en Waal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kern Wamel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kern Wamel in Wamel?

Een huis kopen in Kern Wamel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Wamel in Wamel.

In de wijk Kern Wamel in Wamel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,301 inwoners per vierkante kilometer en 915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kern Wamel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wamel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.