De gemiddelde prijs per vierkante meter in Frankenhof is € 4,309/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Frankenhof
2.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Frankenhof is
37%
De woningwaardes in Frankenhof zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Frankenhof.

Als woningbezitter in Frankenhof zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,309 per vierkante meter. Hiermee doet Frankenhof het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wijk bij Duurstede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,154 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Frankenhof voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Frankenhof in Wijk bij Duurstede?

Een huis kopen in Frankenhof is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Frankenhof in Wijk bij Duurstede.

In de buurt Frankenhof in Wijk bij Duurstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,159 mensen per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Frankenhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wijk bij Duurstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.