De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht is € 4,236/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht
11.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht is
18%
De woningwaardes in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
30.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht.

Als woningbezitter in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 30.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,236 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woensdrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht in Ossendrecht?

Een huis kopen in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht in Ossendrecht.

In de buurt Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht in Ossendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 40 mensen per vierkante kilometer en 245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ossendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.