De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen is
36%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Woensdrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen in Huijbergen?

Een huis kopen in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen in Huijbergen.

In de wijk Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen in Huijbergen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 mensen per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huijbergen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.