De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht is
28%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht.

Als woningbezitter in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Wormerland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht in Wijdewormer?

Een huis kopen in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht in Wijdewormer.

In de buurt Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht in Wijdewormer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 44 mensen per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen ten zuiden van De Middentocht zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wijdewormer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.