De lokale huizenprijzen in De Haal en De Heul en Noordeinde.

Met een woning in De Haal en De Heul en Noordeinde zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,535 per vierkante meter. Hiermee doet De Haal en De Heul en Noordeinde het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Oostzaan. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,891 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Haal en De Heul en Noordeinde achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in De Haal en De Heul en Noordeinde in Oostzaan?

Een huis kopen in De Haal en De Heul en Noordeinde is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Haal en De Heul en Noordeinde in Oostzaan.

In de buurt De Haal en De Heul en Noordeinde in Oostzaan is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 244 inwoners per vierkante kilometer en 610 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in De Haal en De Heul en Noordeinde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oostzaan on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.