De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bomenbuurt is € 4,106/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bomenbuurt
7.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bomenbuurt is
31%
De waarde van woningen in Bomenbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bomenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Bomenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,106 per vierkante meter. Hiermee doet Bomenbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zaanstad. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bomenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bomenbuurt in Zaandam?

Een huis kopen in Bomenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bomenbuurt in Zaandam.

In de buurt Bomenbuurt in Zaandam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,743 bewoners per vierkante kilometer en 2,850 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bomenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.