De gemiddelde vierkantemeterprijs in Havenbuurt is € 4,530/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Havenbuurt
9.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Havenbuurt is
28%
De woningwaardes in Havenbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Havenbuurt.

Als je een huis koopt in Havenbuurt zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,530 per vierkante meter. Hiermee doet Havenbuurt het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zaanstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Havenbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Havenbuurt in Zaandam?

Een huis kopen in Havenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Havenbuurt in Zaandam.

In de wijk Havenbuurt in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,346 inwoners per vierkante kilometer en 420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Havenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.