De gemiddelde prijs per vierkante meter in Het Eiland is € 4,931/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Het Eiland
-0.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Het Eiland is
25%
De woningwaardes in Het Eiland zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Het Eiland.

Als woningbezitter in Het Eiland zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,931 per vierkante meter. Hiermee doet Het Eiland het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zaanstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Het Eiland voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Het Eiland in Zaandam?

Een huis kopen in Het Eiland is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Eiland in Zaandam.

In de buurt Het Eiland in Zaandam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,183 mensen per vierkante kilometer en 555 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Het Eiland zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.