De gemiddelde prijs per vierkante meter in Russische buurt is € 4,581/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Russische buurt
3.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Russische buurt is
37%
De waarde van woningen in Russische buurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Russische buurt.

Als je woningbezitter wordt in Russische buurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,581 per vierkante meter. Hiermee doet Russische buurt het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zaanstad. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Russische buurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Russische buurt in Zaandam?

Een huis kopen in Russische buurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Russische buurt in Zaandam.

In de buurt Russische buurt in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,991 bewoners per vierkante kilometer en 1,390 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Russische buurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.