De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoornseveld is € 3,993/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoornseveld
4.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hoornseveld is
27%
De woningwaardes in Hoornseveld zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hoornseveld.

Met een woning in Hoornseveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,993 per vierkante meter. Hiermee doet Hoornseveld het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zaanstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoornseveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoornseveld in Zaandam?

Een huis kopen in Hoornseveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoornseveld in Zaandam.

In de buurt Hoornseveld in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,690 inwoners per vierkante kilometer en 2,460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hoornseveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 790 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.