De gemiddelde prijs per vierkante meter in Spoorbuurt is € 4,019/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Spoorbuurt
3.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Spoorbuurt is
26%
De woningwaardes in Spoorbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Spoorbuurt.

Met een woning in Spoorbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,019 per vierkante meter. Hiermee doet Spoorbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zaanstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Spoorbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Spoorbuurt in Zaandam?

Een huis kopen in Spoorbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Spoorbuurt in Zaandam.

In de buurt Spoorbuurt in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,463 inwoners per vierkante kilometer en 440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Spoorbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.