De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rooswijk is € 4,193/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rooswijk
4.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rooswijk is
23%
De woningwaardes in Rooswijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rooswijk.

Als je woningbezitter wordt in Rooswijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,193 per vierkante meter. Hiermee doet Rooswijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zaanstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rooswijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rooswijk in Zaandijk?

Een huis kopen in Rooswijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rooswijk in Zaandijk.

In de buurt Rooswijk in Zaandijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,195 bewoners per vierkante kilometer en 1,070 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rooswijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.