De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brugakker is € 4,433/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Brugakker
-1.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Brugakker is
23%
De prijzen van huizen in Brugakker zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Brugakker.

Als je investeert in een huis in Brugakker zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,433 per vierkante meter. Hiermee doet Brugakker het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zeist. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brugakker voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brugakker in Zeist?

Een huis kopen in Brugakker is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brugakker in Zeist.

In de wijk Brugakker in Zeist is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,745 mensen per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Brugakker zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 420 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.