De gemiddelde vierkantemeterprijs in Het Slot en omgeving is € 4,964/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Het Slot en omgeving
-1.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Het Slot en omgeving is
40%
De huizenprijzen in Het Slot en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Het Slot en omgeving.

Als je een huis koopt in Het Slot en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,964 per vierkante meter. Hiermee doet Het Slot en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zeist. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Het Slot en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Het Slot en omgeving in Zeist?

Een huis kopen in Het Slot en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Slot en omgeving in Zeist.

In de wijk Het Slot en omgeving in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 864 inwoners per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Het Slot en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.