De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kerckebosch is € 4,547/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kerckebosch
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kerckebosch is
33%
De huizenprijzen in Kerckebosch zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kerckebosch.

Als je een huis koopt in Kerckebosch zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,547 per vierkante meter. Hiermee doet Kerckebosch het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zeist. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kerckebosch voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kerckebosch in Zeist?

Een huis kopen in Kerckebosch is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kerckebosch in Zeist.

In de wijk Kerckebosch in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,783 inwoners per vierkante kilometer en 1,410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kerckebosch zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 500 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.