De gemiddelde vierkantemeterprijs in Mooi Zeist is € 4,390/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Mooi Zeist
2.3%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Mooi Zeist is
33%
De woningwaardes in Mooi Zeist zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Mooi Zeist.

Als je een huis koopt in Mooi Zeist zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,390 per vierkante meter. Hiermee doet Mooi Zeist het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zeist. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Mooi Zeist achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Mooi Zeist in Zeist?

Een huis kopen in Mooi Zeist is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Mooi Zeist in Zeist.

In de wijk Mooi Zeist in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,991 inwoners per vierkante kilometer en 1,325 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Mooi Zeist zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.