De gemiddelde vierkantemeterprijs in Patijnpark is € 5,591/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Patijnpark
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Patijnpark is
23%
De huizenprijzen in Patijnpark zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Patijnpark.

Als je een huis koopt in Patijnpark zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,591 per vierkante meter. Hiermee doet Patijnpark het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zeist. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Patijnpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Patijnpark in Zeist?

Een huis kopen in Patijnpark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Patijnpark in Zeist.

In de wijk Patijnpark in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,496 inwoners per vierkante kilometer en 1,640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Patijnpark zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 710 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.