De gemiddelde prijs per vierkante meter in Staatsliedenkwartier is € 4,966/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenkwartier
5.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenkwartier is
26%
De woningwaardes in Staatsliedenkwartier zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Staatsliedenkwartier.

Als woningbezitter in Staatsliedenkwartier zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,966 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenkwartier het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zeist. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Staatsliedenkwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Staatsliedenkwartier in Zeist?

Een huis kopen in Staatsliedenkwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenkwartier in Zeist.

In de buurt Staatsliedenkwartier in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,377 mensen per vierkante kilometer en 885 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Staatsliedenkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.