De lokale huizenmarkt in Groot Holthuizen.

Als bezitter van een huis in Groot Holthuizen zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,363 per vierkante meter. Hiermee doet Groot Holthuizen het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zevenaar. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groot Holthuizen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Groot Holthuizen in Zevenaar?

Een huis kopen in Groot Holthuizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groot Holthuizen in Zevenaar.

In de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,331 bewoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Groot Holthuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 30% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.