De lokale huizenmarkt in Lentemorgen II.

Als je woningbezitter wordt in Lentemorgen II zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,499 per vierkante meter. Hiermee doet Lentemorgen II het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zevenaar. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lentemorgen II voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Lentemorgen II in Zevenaar?

Een huis kopen in Lentemorgen II is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lentemorgen II in Zevenaar.

In de buurt Lentemorgen II in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,678 bewoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Lentemorgen II zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.