De lokale huizenprijzen in Tatelaar.

Als je een huis koopt in Tatelaar zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Tatelaar het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zevenaar. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tatelaar achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Tatelaar in Zevenaar?

Een huis kopen in Tatelaar is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tatelaar in Zevenaar.

In de wijk Tatelaar in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 213 inwoners per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Tatelaar zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.