De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoornerhage c.a. is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoornerhage c.a.
5.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Hoornerhage c.a. is
21%
De woningwaardes in Hoornerhage c.a. zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hoornerhage c.a..

Als je woningbezitter wordt in Hoornerhage c.a. zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hoornerhage c.a. het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zoetermeer. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,745 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoornerhage c.a. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoornerhage c.a. in Zoetermeer?

Een huis kopen in Hoornerhage c.a. is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoornerhage c.a. in Zoetermeer.

In de buurt Hoornerhage c.a. in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 357 bewoners per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Hoornerhage c.a. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.