De lokale huizenprijzen in Bomenbuurt.

Met een woning in Bomenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bomenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zuidplas. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bomenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Bomenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Bomenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bomenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de buurt Bomenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,316 inwoners per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bomenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.