De gemiddelde vierkantemeterprijs in Esse Zoom Laag is € 4,271/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Esse Zoom Laag
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Esse Zoom Laag is
38%
De huizenprijzen in Esse Zoom Laag zijn het afgelopen jaar gedaald met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Esse Zoom Laag.

Als je een huis koopt in Esse Zoom Laag zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,271 per vierkante meter. Hiermee doet Esse Zoom Laag het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zuidplas. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Esse Zoom Laag achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Esse Zoom Laag in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Esse Zoom Laag is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Esse Zoom Laag in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de wijk Esse Zoom Laag in Nieuwerkerk aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,516 inwoners per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Esse Zoom Laag zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 35% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 2% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.