De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dorrestein-Noord is € 3,975/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Dorrestein-Noord
5.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Dorrestein-Noord is
23%
De huizenprijzen in Dorrestein-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dorrestein-Noord.

Als woningbezitter in Dorrestein-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,975 per vierkante meter. Hiermee doet Dorrestein-Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zuidplas. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorrestein-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dorrestein-Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Dorrestein-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorrestein-Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de buurt Dorrestein-Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,693 mensen per vierkante kilometer en 785 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dorrestein-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.