De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide bebouwing Achter Esse is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide bebouwing Achter Esse
-2.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide bebouwing Achter Esse is
24%
De huizenprijzen in Verspreide bebouwing Achter Esse zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide bebouwing Achter Esse.

Als je investeert in een huis in Verspreide bebouwing Achter Esse zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide bebouwing Achter Esse het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zuidplas. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide bebouwing Achter Esse achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide bebouwing Achter Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Verspreide bebouwing Achter Esse is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide bebouwing Achter Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de wijk Verspreide bebouwing Achter Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 143 mensen per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide bebouwing Achter Esse zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.