De gemiddelde vierkantemeterprijs in Parkzoom is € 4,046/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Parkzoom
-2.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Parkzoom is
18%
De prijzen van huizen in Parkzoom zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Parkzoom.

Als je investeert in een huis in Parkzoom zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,046 per vierkante meter. Hiermee doet Parkzoom het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zuidplas. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,724 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Parkzoom voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Parkzoom in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Parkzoom is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Parkzoom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de wijk Parkzoom in Nieuwerkerk aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,294 mensen per vierkante kilometer en 270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Parkzoom zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.