De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Hoven is € 3,471/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Hoven
7.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Hoven is
19%
De prijzen van woningen in De Hoven zijn het afgelopen jaar gegroeid met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Hoven.

Als woningbezitter in De Hoven zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,471 per vierkante meter. Hiermee doet De Hoven het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zutphen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Hoven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Hoven in Zutphen?

Een huis kopen in De Hoven is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hoven in Zutphen.

In de buurt De Hoven in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 537 mensen per vierkante kilometer en 1,090 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in De Hoven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 405 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.