De gemiddelde prijs per vierkante meter in Deventerweg en Polbeek is € 3,465/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Deventerweg en Polbeek
7.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Deventerweg en Polbeek is
32%
De prijzen van woningen in Deventerweg en Polbeek zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Deventerweg en Polbeek.

Als woningbezitter in Deventerweg en Polbeek zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,465 per vierkante meter. Hiermee doet Deventerweg en Polbeek het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zutphen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Deventerweg en Polbeek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Deventerweg en Polbeek in Zutphen?

Een huis kopen in Deventerweg en Polbeek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Deventerweg en Polbeek in Zutphen.

In de buurt Deventerweg en Polbeek in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,122 mensen per vierkante kilometer en 665 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Deventerweg en Polbeek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.