De gemiddelde vierkantemeterprijs in Looërenk en Woud is € 3,142/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Looërenk en Woud
5.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Looërenk en Woud is
33%
De huizenprijzen in Looërenk en Woud zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Looërenk en Woud.

Als bezitter van een huis in Looërenk en Woud zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,142 per vierkante meter. Hiermee doet Looërenk en Woud het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Looërenk en Woud achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Looërenk en Woud in Zutphen?

Een huis kopen in Looërenk en Woud is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Looërenk en Woud in Zutphen.

In de wijk Looërenk en Woud in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,969 bewoners per vierkante kilometer en 440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Looërenk en Woud zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.