De gemiddelde vierkantemeterprijs in Moesmate en Tichelkuilen is € 2,330/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Moesmate en Tichelkuilen
5.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Moesmate en Tichelkuilen is
24%
De waarde van huizen in Moesmate en Tichelkuilen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Moesmate en Tichelkuilen.

Als je een huis koopt in Moesmate en Tichelkuilen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,330 per vierkante meter. Hiermee doet Moesmate en Tichelkuilen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zutphen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Moesmate en Tichelkuilen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Moesmate en Tichelkuilen in Zutphen?

Een huis kopen in Moesmate en Tichelkuilen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Moesmate en Tichelkuilen in Zutphen.

In de wijk Moesmate en Tichelkuilen in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,473 inwoners per vierkante kilometer en 535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Moesmate en Tichelkuilen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.