De gemiddelde prijs per vierkante meter in Warnsveldsewegkwartier-Noord is € 2,985/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Warnsveldsewegkwartier-Noord
2.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Warnsveldsewegkwartier-Noord is
21%
De prijzen van woningen in Warnsveldsewegkwartier-Noord zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Warnsveldsewegkwartier-Noord.

Met een woning in Warnsveldsewegkwartier-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,985 per vierkante meter. Hiermee doet Warnsveldsewegkwartier-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zutphen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Warnsveldsewegkwartier-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Warnsveldsewegkwartier-Noord in Zutphen?

Een huis kopen in Warnsveldsewegkwartier-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Warnsveldsewegkwartier-Noord in Zutphen.

In de buurt Warnsveldsewegkwartier-Noord in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,597 inwoners per vierkante kilometer en 850 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Warnsveldsewegkwartier-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.