De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nederhoven is € 3,069/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nederhoven
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Nederhoven is
25%
De huizenprijzen in Nederhoven zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nederhoven.

Als je woningbezitter wordt in Nederhoven zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,069 per vierkante meter. Hiermee doet Nederhoven het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zwijndrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,521 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nederhoven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nederhoven in Zwijndrecht?

Een huis kopen in Nederhoven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nederhoven in Zwijndrecht.

In de buurt Nederhoven in Zwijndrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,096 bewoners per vierkante kilometer en 2,785 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nederhoven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,000 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwijndrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.