Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Amelandseplein 51-B.
Amelandseplein 51-B
3083SJRotterdam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3083SJ, Rotterdam
Type
appartement
Wonen
50m²
Geschatte waarde
€ 167.000 – € 183.000
Deze typische en knusse bovenwoning staat in de bruisende wijk Carnisse in Rotterdam. De woning is gebouwd in 1976. Deze woning heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dubbel glas en vloerisolatie. Deze bovenwoning is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Carnisse zit je goed. De prijs van een woning in de wijk is sneller gegroeid dan in de rest van Rotterdam. Het afgelopen kwartaal zijn er 37 woningen verkocht in Carnisse. Woningen in Carnisse staan over het algemeen 27 dagen te koop, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Carnisse zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Carnisse zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 1.730 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Carnisse wordt gemiddeld met 8% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Amelandseplein 51-B50m²-Bekijk koopsom →
Klaverstraat 126-C55m² · (5 m² groter)€ 169.000Bekijk koopsom →
Klaverstraat 86-C48m² · (2 m² kleiner)€ 140.000Bekijk koopsom →
Korhaanstraat 69-C56m² · (6 m² groter)€ 149.500Bekijk koopsom →
Pleinweg 226-C65m² · (15 m² groter)€ 135.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Amelandseplein 51-B in Rotterdam écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Amelandseplein 51-B? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Amelandseplein 51-B, Rotterdam

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Amelandseplein 51-B, Rotterdam.
Klaverstraat 126-C
3083VN0,37km afstand
Verkoopdatum
29 mei 2020
Woonoppervlak
55(5 m² groter)
Vraagprijs
€ 169.000·€ 3.072/m²
Klaverstraat 86-C
3083VK0,31km afstand
Verkoopdatum
8 jun 2020
Woonoppervlak
48(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 140.000·€ 2.916/m²
Korhaanstraat 69-C
3083XJ0,52km afstand
Verkoopdatum
24 jul 2020
Woonoppervlak
56(6 m² groter)
Vraagprijs
€ 149.500·€ 2.669/m²
Pleinweg 226-C
3083EX0,51km afstand
Verkoopdatum
29 jun 2020
Woonoppervlak
65(15 m² groter)
Vraagprijs
€ 135.000·€ 2.076/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Amelandseplein 51-B
3083SJRotterdam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Amelandseplein 51-B, 3083SJ, Rotterdam

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Amelandseplein 51-B, 3083SJ, Rotterdam

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Amelandseplein 51-B, 3083SJ, Rotterdam

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overAmelandseplein 51-B.

1976

Bouwjaar

50

Wonen

1

Woonlagen

1

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Amelandseplein 51-B, Rotterdam

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten staan Amelandseplein 51-B niet te koop. Dat betekent dat je deze bovenwoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Rotterdam wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Carnisse die wel te koop staan.

  Zodra je de bovenwoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen in Carnisse, Rotterdam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Amelandseplein 51-B, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Rotterdam.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Carnisse het doet vergeleken met Rotterdam, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Carnisse, Rotterdam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Amelandseplein 51-B geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over deze bovenwoning en de trends in de wijk Carnisse kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Amelandseplein 51-B. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Carnisse, Rotterdam of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Carnisse
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Carnisse
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Amelandseplein 51-B (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Amelandseplein 51-B in Rotterdam.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Carnisse, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Amelandseplein 51-B in Rotterdam je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze bovenwoning in Rotterdam.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Amelandseplein 51-B, Rotterdam
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Carnisse
  • Analyse van het biedgedrag in Carnisse, Rotterdam
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Amelandseplein 51-B in Rotterdam door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.