Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Bereklauw 131.
Bereklauw 131
5432ASCuijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5432AS, Cuijk
Type
appartement
Wonen
54m²
Geschatte waarde
€ 173.000 – € 187.000
Deze fraaie en genoeglijke benedenwoning staat in de landelijke buurt Cuijk Heeswijkse Kampen in Cuijk. Het huis is opgeleverd in 1980. Deze benedenwoning is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Cuijk Heeswijkse Kampen zit je prima. De woningwaarde in de buurt is net zo snel omhoog gegaan als in heel Cuijk. Het afgelopen kwartaal zijn er 32 huizen verkocht in Cuijk Heeswijkse Kampen. Huizen in Cuijk Heeswijkse Kampen zijn over het algemeen 28 dagen op de markt, dus als koper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Cuijk Heeswijkse Kampen zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Cuijk Heeswijkse Kampen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 1.200 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Cuijk Heeswijkse Kampen wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Bereklauw 13154m²-Bekijk koopsom →
Walstro 263m² · (9 m² groter)€ 169.000Bekijk koopsom →
Zilverschat 6162m² · (8 m² groter)€ 200.000Bekijk koopsom →
Bereklauw 8062m² · (8 m² groter)€ 175.000Bekijk koopsom →
Walstro 163m² · (9 m² groter)€ 185.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Bereklauw 131 in Cuijk écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Bereklauw 131? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Bereklauw 131, Cuijk

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Bereklauw 131, Cuijk.
Walstro 2
5432DR0,90km afstand
Verkoopdatum
16 jun 2020
Woonoppervlak
63(9 m² groter)
Vraagprijs
€ 169.000·€ 2.682/m²
Zilverschat 61
5432MN1,14km afstand
Verkoopdatum
30 okt 2020
Woonoppervlak
62(8 m² groter)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 3.225/m²
Bereklauw 80
5432AX0,06km afstand
Verkoopdatum
11 mrt 2021
Woonoppervlak
62(8 m² groter)
Vraagprijs
€ 175.000·€ 2.822/m²
Walstro 1
5432DR0,88km afstand
Verkoopdatum
10 mrt 2021
Woonoppervlak
63(9 m² groter)
Vraagprijs
€ 185.000·€ 2.936/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Bereklauw 131
5432ASCuijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Bereklauw 131, 5432AS, Cuijk

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Bereklauw 131, 5432AS, Cuijk

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Bereklauw 131, 5432AS, Cuijk

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBereklauw 131.

1980

Bouwjaar

54

Wonen

1

Woonlagen

2

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Bereklauw 131, Cuijk

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente data op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Bereklauw 131 niet op de markt. Dat betekent dat je deze benedenwoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Cuijk wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Cuijk Heeswijkse Kampen die wel op de markt zijn.

  Zodra je de benedenwoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle data verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Cuijk Heeswijkse Kampen, Cuijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Bereklauw 131, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Cuijk.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Cuijk Heeswijkse Kampen het doet vergeleken met Cuijk, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Cuijk Heeswijkse Kampen, Cuijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Bereklauw 131 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over deze benedenwoning en de trends in de buurt Cuijk Heeswijkse Kampen kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Bereklauw 131. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Cuijk Heeswijkse Kampen, Cuijk of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Cuijk Heeswijkse Kampen
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Cuijk Heeswijkse Kampen
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Bereklauw 131 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Bereklauw 131 in Cuijk.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Cuijk Heeswijkse Kampen, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Bereklauw 131 in Cuijk je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze benedenwoning in Cuijk.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Bereklauw 131, Cuijk
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Cuijk Heeswijkse Kampen
  • Analyse van het biedgedrag in Cuijk Heeswijkse Kampen, Cuijk
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Bereklauw 131 in Cuijk door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.