Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Bergweg 29-B.
Bergweg 29-B
3701JJZeist

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3701JJ, Zeist
Type
appartement
Wonen
96m²
Geschatte waarde
€ 338.000 – € 403.000
Vraagprijs
€ 345.000
Dit typische en aangename appartement staat in de levendige wijk Carré in Zeist. De woning is gebouwd in 2000. Deze woning komt met een box, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met volledige isolatie.
Als je een woning koopt in Carré moet je opletten. De woningprijs in de wijk is minder snel toegenomen dan in de rest van Zeist. Het afgelopen kwartaal zijn er 20 woningen verkocht in Carré. Woningen in Carré staan over het algemeen 19 dagen te koop, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua inwoners van Carré zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Carré zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 325 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Carré wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Bergweg 29-B96m²€ 345.000Bekijk koopsom →
Bergweg 33-B84m² · (12 m² kleiner)€ 275.000Bekijk koopsom →
Weeshuislaan 19384m² · (12 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Antonlaan 34298m² · (2 m² groter)€ 300.000Bekijk koopsom →
Weeshuislaan 15999m² · (3 m² groter)€ 389.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Bergweg 29-B in Zeist écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Bergweg 29-B? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Bergweg 29-B, Zeist

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Bergweg 29-B, Zeist.
Bergweg 33-B
3701JJ0,00km afstand
Verkoopdatum
7 sep 2020
Woonoppervlak
84(12 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 3.273/m²
Weeshuislaan 193
3701JV0,58km afstand
Verkoopdatum
2 dec 2020
Woonoppervlak
84(12 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.869/m²
Antonlaan 342
3701VT0,52km afstand
Verkoopdatum
17 sep 2020
Woonoppervlak
98(2 m² groter)
Vraagprijs
€ 300.000·€ 3.061/m²
Weeshuislaan 159
3701JV0,58km afstand
Verkoopdatum
29 mrt 2021
Woonoppervlak
99(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 389.000·€ 3.929/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Bergweg 29-B
3701JJZeist

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Bergweg 29-B, 3701JJ, Zeist

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Bergweg 29-B, 3701JJ, Zeist

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Bergweg 29-B, 3701JJ, Zeist

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBergweg 29-B.

2000

Bouwjaar

96

Wonen

1

Woonlagen

2

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Bergweg 29-B, Zeist

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat gaaf! Bergweg 29-B staan sinds 4 mei 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit appartement. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Zeist kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer feiten weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk in één rapport voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Bergweg 29-B, waar je makkelijk alle feiten kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Bergweg 29-B, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Zeist.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Carré het doet vergeleken met Zeist, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Carré, Zeist of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Bergweg 29-B geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit appartement en de trends in de wijk Carré kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Bergweg 29-B. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Carré, Zeist of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Carré
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Carré
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Bergweg 29-B (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Bergweg 29-B in Zeist.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Carré, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Bergweg 29-B in Zeist je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Zeist.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Bergweg 29-B, Zeist
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Carré
  • Analyse van het biedgedrag in Carré, Zeist
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Bergweg 29-B in Zeist door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.