Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Bernard van Galenstraat 14.
Bernard van Galenstraat 14
7141KZGroenlo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7141KZ, Groenlo
Type
eengezinswoning
Wonen
238m²
Geschatte waarde
€ 289.000 – € 331.000
Dit opvallende en formidabele vrijstaande huis staat in de landelijke wijk Papendijk in Groenlo. De woning is gebouwd in 1958. Deze woning komt met een aangebouwde stenen berging, heeft een lessenaardak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Dit vrijstaande huis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Papendijk moet je opletten. De waarde van een woning in de wijk is minder snel opgelopen dan in de rest van Groenlo. Het vorige kwartaal zijn er 3 woningen verkocht in Papendijk. Woningen in Papendijk staan gemiddeld 27 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van Papendijk zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Papendijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 185 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Papendijk wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Bernard van Galenstraat 14238m²-Bekijk koopsom →
Ruurloseweg 9261m² · (23 m² groter)€ 535.000Bekijk koopsom →
Ds. Haspelsstraat 1183m² · (55 m² kleiner)€ 435.000Bekijk koopsom →
Ruurloseweg 59295m² · (57 m² groter)€ 828.059Bekijk koopsom →
Den Emau 23189m² · (49 m² kleiner)€ 475.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Bernard van Galenstraat 14 in Groenlo écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Bernard van Galenstraat 14? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Bernard van Galenstraat 14, Groenlo

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Bernard van Galenstraat 14, Groenlo.
Ruurloseweg 9
7141KA0,33km afstand
Verkoopdatum
9 feb 2021
Woonoppervlak
261(23 m² groter)
Vraagprijs
€ 535.000·€ 2.049/m²
Ds. Haspelsstraat 1
Verkoopdatum
19 jun 2020
Woonoppervlak
183(55 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 435.000·€ 2.377/m²
Ruurloseweg 59
7141LG0,31km afstand
Verkoopdatum
20 mei 2020
Woonoppervlak
295(57 m² groter)
Vraagprijs
€ 828.059·€ 2.806/m²
Den Emau 23
7141NS0,64km afstand
Verkoopdatum
5 jan 2021
Woonoppervlak
189(49 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 475.000·€ 2.513/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Bernard van Galenstraat 14
7141KZGroenlo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Bernard van Galenstraat 14, 7141KZ, Groenlo

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Bernard van Galenstraat 14, 7141KZ, Groenlo

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Bernard van Galenstraat 14, 7141KZ, Groenlo

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBernard van Galenstraat 14.

1958

Bouwjaar

238

Wonen

2

Woonlagen

13

Kamers

200

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Bernard van Galenstraat 14, Groenlo

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste info op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Bernard van Galenstraat 14 niet te koop. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Groenlo wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in Papendijk die wel te koop staan.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle info in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in Papendijk, Groenlo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Bernard van Galenstraat 14, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Groenlo.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Papendijk het doet vergeleken met Groenlo, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Papendijk, Groenlo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Bernard van Galenstraat 14 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit vrijstaande huis en de trends in de wijk Papendijk kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Bernard van Galenstraat 14. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Papendijk, Groenlo of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Papendijk
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Papendijk
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Bernard van Galenstraat 14 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Bernard van Galenstraat 14 in Groenlo.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Papendijk, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Bernard van Galenstraat 14 in Groenlo je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Groenlo.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Bernard van Galenstraat 14, Groenlo
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Papendijk
  • Analyse van het biedgedrag in Papendijk, Groenlo
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Bernard van Galenstraat 14 in Groenlo door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.