Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Chopinplein 175.
Chopinplein 175
4102CXCulemborg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
4102CX, Culemborg
Type
appartement
Wonen
94m²
Geschatte waarde
€ 232.000 – € 256.000
Dit karakteristieke en vriendelijke appartement staat in de rustige buurt Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde in Culemborg. Het huis is opgeleverd in 1965. Dit huis komt met een inpandige berging, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Dit appartement is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zit je prima. De waarde van een huis in de buurt is net zo snel opgelopen als in heel Culemborg. Het vorige kwartaal zijn er 20 huizen verkocht in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde. Huizen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zijn gemiddeld 26 dagen op de markt, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 1.245 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde wordt gemiddeld met 8% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Chopinplein 17594m²-Bekijk koopsom →
Het Jach 1898m² · (4 m² groter)€ 225.000Bekijk koopsom →
Chopinplein 7794m² · € 200.000Bekijk koopsom →
Rijksstraatweg 49-d80m² · (14 m² kleiner)€ 259.000Bekijk koopsom →
Ridderstraat 202108m² · (14 m² groter)€ 250.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Chopinplein 175 in Culemborg écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Chopinplein 175? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Chopinplein 175, Culemborg

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Chopinplein 175, Culemborg.
Het Jach 18
4101CM0,97km afstand
Verkoopdatum
11 jun 2020
Woonoppervlak
98(4 m² groter)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 2.295/m²
Chopinplein 77
4102CR0,03km afstand
Verkoopdatum
14 aug 2020
Woonoppervlak
94
Vraagprijs
€ 200.000·€ 2.127/m²
Rijksstraatweg 49-d
Verkoopdatum
8 dec 2020
Woonoppervlak
80(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 259.000·€ 3.237/m²
Ridderstraat 202
4101BK0,97km afstand
Verkoopdatum
31 aug 2020
Woonoppervlak
108(14 m² groter)
Vraagprijs
€ 250.000·€ 2.314/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Chopinplein 175
4102CXCulemborg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Chopinplein 175, 4102CX, Culemborg

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Chopinplein 175, 4102CX, Culemborg

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Chopinplein 175, 4102CX, Culemborg

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overChopinplein 175.

1965

Bouwjaar

94

Wonen

7

Woonlagen

3

Kamers

0

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Chopinplein 175, Culemborg

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Chopinplein 175 niet op de markt. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Culemborg wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde die wel op de markt zijn.

  Zodra je het appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde, Culemborg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Chopinplein 175, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Culemborg.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde het doet vergeleken met Culemborg, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde, Culemborg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Chopinplein 175 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit appartement en de trends in de buurt Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Chopinplein 175. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde, Culemborg of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Chopinplein 175 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Chopinplein 175 in Culemborg.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Chopinplein 175 in Culemborg je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Culemborg.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Chopinplein 175, Culemborg
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde
  • Analyse van het biedgedrag in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde, Culemborg
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Chopinplein 175 in Culemborg door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.