Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Eisenhowerlaan 22.
Eisenhowerlaan 22
3844ATHarderwijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3844AT, Harderwijk
Type
eengezinswoning
Wonen
128m²
Geschatte waarde
€ 306.000 – € 362.000
Dit kenmerkende en ruime hoekhuis staat in de landelijke wijk Slingerbos in Harderwijk. De woning is gebouwd in 1968. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Slingerbos zit je goed. De huizenprijs in de wijk is sneller gestegen dan in de rest van Harderwijk. Het voorgaande kwartaal zijn er 5 woningen verkocht in Slingerbos. Woningen in Slingerbos staan rond de 22 dagen te koop, dus als koper moet je snel zijn.
Qua mensen van Slingerbos zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Slingerbos zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 230 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Slingerbos wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Eisenhowerlaan 22128m²-Bekijk koopsom →
Kennedylaan 53123m² · (5 m² kleiner)€ 315.000Bekijk koopsom →
Kennedylaan 31126m² · (2 m² kleiner)€ 314.500Bekijk koopsom →
Lage Wei 2112m² · (16 m² kleiner)€ 275.000Bekijk koopsom →
Schippersmeen 21122m² · (6 m² kleiner)€ 275.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Eisenhowerlaan 22 in Harderwijk écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Eisenhowerlaan 22? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Eisenhowerlaan 22, Harderwijk

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Eisenhowerlaan 22, Harderwijk.
Kennedylaan 53
3844BB0,04km afstand
Verkoopdatum
4 dec 2020
Woonoppervlak
123(5 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 315.000·€ 2.560/m²
Kennedylaan 31
3844BB0,07km afstand
Verkoopdatum
3 dec 2020
Woonoppervlak
126(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 314.500·€ 2.496/m²
Lage Wei 2
3844NE0,43km afstand
Verkoopdatum
5 nov 2020
Woonoppervlak
112(16 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 2.455/m²
Schippersmeen 21
3844CK0,69km afstand
Verkoopdatum
30 sep 2020
Woonoppervlak
122(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 2.254/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Eisenhowerlaan 22
3844ATHarderwijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Eisenhowerlaan 22, 3844AT, Harderwijk

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Eisenhowerlaan 22, 3844AT, Harderwijk

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Eisenhowerlaan 22, 3844AT, Harderwijk

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overEisenhowerlaan 22.

1968

Bouwjaar

128

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

88

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Eisenhowerlaan 22, Harderwijk

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Eisenhowerlaan 22 niet te koop. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Harderwijk wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Slingerbos die wel te koop staan.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Slingerbos, Harderwijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Eisenhowerlaan 22, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Harderwijk.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Slingerbos het doet vergeleken met Harderwijk, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Slingerbos, Harderwijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Eisenhowerlaan 22 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit hoekhuis en de trends in de wijk Slingerbos kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Eisenhowerlaan 22. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Slingerbos, Harderwijk of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Slingerbos
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Slingerbos
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Eisenhowerlaan 22 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Eisenhowerlaan 22 in Harderwijk.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Slingerbos, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Eisenhowerlaan 22 in Harderwijk je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Harderwijk.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Eisenhowerlaan 22, Harderwijk
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Slingerbos
  • Analyse van het biedgedrag in Slingerbos, Harderwijk
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Eisenhowerlaan 22 in Harderwijk door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.