Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Goilberdingerstraat 23.
Goilberdingerstraat 23
4101BNCulemborg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
4101BN, Culemborg
Type
eengezinswoning
Wonen
114m²
Geschatte waarde
€ 300.000 – € 337.000
Dit opvallende en ruime rijtjeshuis staat in de rustige wijk Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg. De woning is gebouwd in 1939. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Oude Binnenstad en Nieuwstad zit je prima. De woningprijs in de wijk is net zo snel toegenomen als in de rest van Culemborg. Het vorige kwartaal zijn er 10 woningen verkocht in Oude Binnenstad en Nieuwstad. Woningen in Oude Binnenstad en Nieuwstad staan gemiddeld 25 dagen te koop, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Oude Binnenstad en Nieuwstad zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Oude Binnenstad en Nieuwstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 310 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Oude Binnenstad en Nieuwstad wordt gemiddeld met 6% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Goilberdingerstraat 23114m²-Bekijk koopsom →
Herenstraat 1693m² · (21 m² kleiner)€ 225.000Bekijk koopsom →
Kattenstraat 11146m² · (32 m² groter)€ 285.000Bekijk koopsom →
Molenwal 795m² · (19 m² kleiner)€ 310.000Bekijk koopsom →
Goudsbloemstraat 697m² · (17 m² kleiner)€ 230.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Goilberdingerstraat 23 in Culemborg écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Goilberdingerstraat 23? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Goilberdingerstraat 23, Culemborg

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Goilberdingerstraat 23, Culemborg.
Herenstraat 16
4101BT0,12km afstand
Verkoopdatum
29 okt 2020
Woonoppervlak
93(21 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 2.419/m²
Kattenstraat 11
4101BL0,13km afstand
Verkoopdatum
12 okt 2020
Woonoppervlak
146(32 m² groter)
Vraagprijs
€ 285.000·€ 1.952/m²
Molenwal 7
4101EV0,38km afstand
Verkoopdatum
26 nov 2020
Woonoppervlak
95(19 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 310.000·€ 3.263/m²
Goudsbloemstraat 6
4101GZ0,76km afstand
Verkoopdatum
29 okt 2020
Woonoppervlak
97(17 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 230.000·€ 2.371/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Goilberdingerstraat 23
4101BNCulemborg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Goilberdingerstraat 23, 4101BN, Culemborg

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Goilberdingerstraat 23, 4101BN, Culemborg

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Goilberdingerstraat 23, 4101BN, Culemborg

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGoilberdingerstraat 23.

1939

Bouwjaar

114

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

21

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Goilberdingerstraat 23, Culemborg

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Goilberdingerstraat 23 niet te koop. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Culemborg wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in Oude Binnenstad en Nieuwstad die wel te koop staan.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle info op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Goilberdingerstraat 23, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Culemborg.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Oude Binnenstad en Nieuwstad het doet vergeleken met Culemborg, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Goilberdingerstraat 23 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit rijtjeshuis en de trends in de wijk Oude Binnenstad en Nieuwstad kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Goilberdingerstraat 23. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Oude Binnenstad en Nieuwstad
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Oude Binnenstad en Nieuwstad
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Goilberdingerstraat 23 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Goilberdingerstraat 23 in Culemborg.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Oude Binnenstad en Nieuwstad, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Goilberdingerstraat 23 in Culemborg je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Culemborg.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Goilberdingerstraat 23, Culemborg
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Oude Binnenstad en Nieuwstad
  • Analyse van het biedgedrag in Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Goilberdingerstraat 23 in Culemborg door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.