Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Gruttodonk 5.
Gruttodonk 5
5467APVeghel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5467AP, Veghel
Type
villa
Wonen
272m²
Geschatte waarde
€ 764.000 – € 850.000
Vraagprijs
€ 975.000
Dit karakteristieke en buitengewone vrijstaande huis staat in de rustige buurt Heibunders in Veghel. Het huis is opgeleverd in 1976. Dit huis is uitgerust met dubbel glas en volledig geïsoleerd.
Als je woningbezitter wordt in Heibunders zit je goed. De woningwaarde in de buurt is sneller omhoog gegaan dan in heel Veghel. Het vorige kwartaal zijn er 7 huizen verkocht in Heibunders. Huizen in Heibunders zijn gemiddeld 26 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Heibunders zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Heibunders zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 160 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Heibunders wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Gruttodonk 5272m²€ 975.000Bekijk koopsom →
Burg. Schrevensingel 6300m² · (28 m² groter)€ 725.000Bekijk koopsom →
Hezelaarstraat 62284m² · (12 m² groter)€ 980.000Bekijk koopsom →
Stationsstraat 45389m² · (117 m² groter)€ 825.000Bekijk koopsom →
Moerven 151355m² · (83 m² groter)€ 769.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Gruttodonk 5 in Veghel écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Gruttodonk 5? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Gruttodonk 5, Veghel

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Gruttodonk 5, Veghel.
Burg. Schrevensingel 6
Verkoopdatum
8 dec 2020
Woonoppervlak
300(28 m² groter)
Vraagprijs
€ 725.000·€ 2.416/m²
Hezelaarstraat 62
5467GD1,00km afstand
Verkoopdatum
12 aug 2020
Woonoppervlak
284(12 m² groter)
Vraagprijs
€ 980.000·€ 3.450/m²
Stationsstraat 45
5461JT0,73km afstand
Verkoopdatum
11 sep 2020
Woonoppervlak
389(117 m² groter)
Vraagprijs
€ 825.000·€ 2.120/m²
Moerven 151
5464PD0,95km afstand
Verkoopdatum
4 dec 2020
Woonoppervlak
355(83 m² groter)
Vraagprijs
€ 769.000·€ 2.166/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Gruttodonk 5
5467APVeghel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Gruttodonk 5, 5467AP, Veghel

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Gruttodonk 5, 5467AP, Veghel

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Gruttodonk 5, 5467AP, Veghel

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGruttodonk 5.

1976

Bouwjaar

272

Wonen

2

Woonlagen

7

Kamers

510

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Gruttodonk 5, Veghel

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Yes! Gruttodonk 5 zijn sinds 13 maart 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit vrijstaande huis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe stekkie in Veghel kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer informatie weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Gruttodonk 5, waar je makkelijk alle informatie kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Gruttodonk 5, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Veghel.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Heibunders het doet vergeleken met Veghel, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Heibunders, Veghel of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Gruttodonk 5 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit vrijstaande huis en de trends in de buurt Heibunders kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Gruttodonk 5. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Heibunders, Veghel of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Heibunders
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Heibunders
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Gruttodonk 5 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Gruttodonk 5 in Veghel.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Heibunders, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Gruttodonk 5 in Veghel je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Veghel.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Gruttodonk 5, Veghel
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Heibunders
  • Analyse van het biedgedrag in Heibunders, Veghel
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Gruttodonk 5 in Veghel door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.