Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Heerlijkheidstraat 42.
Heerlijkheidstraat 42
7271VHBorculo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7271VH, Borculo
Type
eengezinswoning
Wonen
130m²
Geschatte waarde
€ 280.000 – € 334.000
Dit karakteristieke en aanzienlijke hoekhuis staat in de landelijke buurt Oostenrijkse Buurt in Borculo. Het huis is opgeleverd in 2005. Dit huis heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Oostenrijkse Buurt moet je opletten. De prijs van een huis in de buurt is minder snel gegroeid dan in heel Borculo. Het vorige kwartaal is er 1 huis verkocht in Oostenrijkse Buurt. Huizen in Oostenrijkse Buurt zijn gemiddeld 31 dagen op de markt, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van Oostenrijkse Buurt zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Oostenrijkse Buurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 115 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Oostenrijkse Buurt wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Heerlijkheidstraat 42130m²-Bekijk koopsom →
Keizer Ottostraat 24137m² · (7 m² groter)€ 239.500Bekijk koopsom →
Eikenlaan 97122m² · (8 m² kleiner)€ 242.500Bekijk koopsom →
Heer Rudolfstraat 68115m² · (15 m² kleiner)€ 247.500Bekijk koopsom →
Tedinkweide 39154m² · (24 m² groter)€ 339.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Heerlijkheidstraat 42 in Borculo écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Heerlijkheidstraat 42? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Heerlijkheidstraat 42, Borculo

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Heerlijkheidstraat 42, Borculo.
Keizer Ottostraat 24
Verkoopdatum
18 sep 2020
Woonoppervlak
137(7 m² groter)
Vraagprijs
€ 239.500·€ 1.748/m²
Eikenlaan 97
7271HE1,05km afstand
Verkoopdatum
14 dec 2020
Woonoppervlak
122(8 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 242.500·€ 1.987/m²
Heer Rudolfstraat 68
Verkoopdatum
27 jul 2020
Woonoppervlak
115(15 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 247.500·€ 2.152/m²
Tedinkweide 39
7271RC1,72km afstand
Verkoopdatum
22 jul 2020
Woonoppervlak
154(24 m² groter)
Vraagprijs
€ 339.000·€ 2.201/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Heerlijkheidstraat 42
7271VHBorculo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Heerlijkheidstraat 42, 7271VH, Borculo

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Heerlijkheidstraat 42, 7271VH, Borculo

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Heerlijkheidstraat 42, 7271VH, Borculo

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHeerlijkheidstraat 42.

2005

Bouwjaar

130

Wonen

2

Woonlagen

4

Kamers

71

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Heerlijkheidstraat 42, Borculo

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Heerlijkheidstraat 42 niet op de markt. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Borculo wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Oostenrijkse Buurt die wel op de markt zijn.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Oostenrijkse Buurt, Borculo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Heerlijkheidstraat 42, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Borculo.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Oostenrijkse Buurt het doet vergeleken met Borculo, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Oostenrijkse Buurt, Borculo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Heerlijkheidstraat 42 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit hoekhuis en de trends in de buurt Oostenrijkse Buurt kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Heerlijkheidstraat 42. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Oostenrijkse Buurt, Borculo of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Oostenrijkse Buurt
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Oostenrijkse Buurt
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Heerlijkheidstraat 42 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Heerlijkheidstraat 42 in Borculo.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Oostenrijkse Buurt, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Heerlijkheidstraat 42 in Borculo je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Borculo.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Heerlijkheidstraat 42, Borculo
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Oostenrijkse Buurt
  • Analyse van het biedgedrag in Oostenrijkse Buurt, Borculo
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Heerlijkheidstraat 42 in Borculo door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.