Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Hoendiep 18.
Hoendiep 18
5751VCDeurne

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5751VC, Deurne
Type
eengezinswoning
Wonen
122m²
Geschatte waarde
€ 275.000 – € 310.000
Dit karakteristieke en riante hoekhuis staat in de landelijke buurt Koolhof in Deurne. Het huis is opgeleverd in 1975. Dit huis heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en hr-glas. Dit hoekhuis is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Koolhof zit je prima. De woningprijs in de buurt is net zo snel toegenomen als in heel Deurne. Het vorige kwartaal zijn er 8 huizen verkocht in Koolhof. Huizen in Koolhof zijn gemiddeld 20 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Koolhof zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Koolhof zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 625 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Koolhof wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Hoendiep 18122m²-Bekijk koopsom →
Gouwe 12116m² · (6 m² kleiner)€ 265.000Bekijk koopsom →
Roer 25120m² · (2 m² kleiner)€ 267.500Bekijk koopsom →
Hoendiep 31100m² · (22 m² kleiner)€ 249.000Bekijk koopsom →
Zaan 15122m² · € 289.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Hoendiep 18 in Deurne écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Hoendiep 18? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Hoendiep 18, Deurne

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Hoendiep 18, Deurne.
Gouwe 12
5751TE0,14km afstand
Verkoopdatum
10 jan 2021
Woonoppervlak
116(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 265.000·€ 2.284/m²
Roer 25
5751TJ0,29km afstand
Verkoopdatum
24 dec 2020
Woonoppervlak
120(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 267.500·€ 2.229/m²
Hoendiep 31
5751VB0,11km afstand
Verkoopdatum
4 aug 2020
Woonoppervlak
100(22 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 249.000·€ 2.490/m²
Zaan 15
5751XG0,14km afstand
Verkoopdatum
10 feb 2021
Woonoppervlak
122
Vraagprijs
€ 289.000·€ 2.368/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Hoendiep 18
5751VCDeurne

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Hoendiep 18, 5751VC, Deurne

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Hoendiep 18, 5751VC, Deurne

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Hoendiep 18, 5751VC, Deurne

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHoendiep 18.

1975

Bouwjaar

122

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

56

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Hoendiep 18, Deurne

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Hoendiep 18 niet op de markt. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Deurne wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Koolhof die wel op de markt zijn.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Koolhof, Deurne of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Hoendiep 18, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Deurne.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Koolhof het doet vergeleken met Deurne, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Koolhof, Deurne of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Hoendiep 18 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit hoekhuis en de trends in de buurt Koolhof kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Hoendiep 18. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Koolhof, Deurne of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Koolhof
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Koolhof
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Hoendiep 18 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Hoendiep 18 in Deurne.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Koolhof, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Hoendiep 18 in Deurne je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Deurne.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Hoendiep 18, Deurne
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Koolhof
  • Analyse van het biedgedrag in Koolhof, Deurne
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Hoendiep 18 in Deurne door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.