Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op IJmuidenstraat 51.
IJmuidenstraat 51
2586TZ's-Gravenhage

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
2586TZ, 's-Gravenhage
Type
herenhuis
Wonen
150m²
Geschatte waarde
€ 665.000 – € 773.000
Vraagprijs
€ 725.000
Dit opvallende en ruime rijtjeshuis staat in de levendige wijk Scheveningen Badplaats in 's-Gravenhage. De woning is gebouwd in 1906. Deze woning komt met een aangebouwde houten berging, heeft een samengesteld dak en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas, hr-glas en muurisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2007 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Scheveningen Badplaats moet je opletten. De huizenprijs in de wijk is minder snel gestegen dan in de rest van 's-Gravenhage. Het vorige kwartaal zijn er 51 woningen verkocht in Scheveningen Badplaats. Woningen in Scheveningen Badplaats staan gemiddeld 25 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van Scheveningen Badplaats zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Scheveningen Badplaats zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 730 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Scheveningen Badplaats wordt gemiddeld met 2% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
IJmuidenstraat 51150m²€ 725.000Bekijk koopsom →
Maaswijkstraat 16147m² · (3 m² kleiner)€ 785.000Bekijk koopsom →
IJmuidenstraat 76155m² · (5 m² groter)€ 585.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat IJmuidenstraat 51 in 's-Gravenhage écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor IJmuidenstraat 51? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

IJmuidenstraat 51, 's-Gravenhage

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van IJmuidenstraat 51, 's-Gravenhage.
Maaswijkstraat 16
2586CD0,17km afstand
Verkoopdatum
10 feb 2021
Woonoppervlak
147(3 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 785.000·€ 5.340/m²
IJmuidenstraat 76
2586VC0,04km afstand
Verkoopdatum
2 feb 2021
Woonoppervlak
155(5 m² groter)
Vraagprijs
€ 585.000·€ 3.774/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
IJmuidenstraat 51
2586TZ's-Gravenhage

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

IJmuidenstraat 51, 2586TZ, 's-Gravenhage

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

IJmuidenstraat 51, 2586TZ, 's-Gravenhage

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

IJmuidenstraat 51, 2586TZ, 's-Gravenhage

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overIJmuidenstraat 51.

1906

Bouwjaar

150

Wonen

3

Woonlagen

6

Kamers

21

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

IJmuidenstraat 51, 's-Gravenhage

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat vet! IJmuidenstraat 51 staan sinds 4 mei 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit rijtjeshuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen droomhuis in ‘s-Gravenhage kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer info weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van IJmuidenstraat 51, waar je makkelijk alle info kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het IJmuidenstraat 51, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in ‘s-Gravenhage.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Scheveningen Badplaats het doet vergeleken met ‘s-Gravenhage, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Scheveningen Badplaats, ‘s-Gravenhage of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van IJmuidenstraat 51 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit rijtjeshuis en de trends in de wijk Scheveningen Badplaats kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van IJmuidenstraat 51. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Scheveningen Badplaats, ‘s-Gravenhage of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Scheveningen Badplaats
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Scheveningen Badplaats
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over IJmuidenstraat 51 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor IJmuidenstraat 51 in ‘s-Gravenhage.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Scheveningen Badplaats, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om IJmuidenstraat 51 in ‘s-Gravenhage je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in ‘s-Gravenhage.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor IJmuidenstraat 51, ‘s-Gravenhage
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Scheveningen Badplaats
  • Analyse van het biedgedrag in Scheveningen Badplaats, ‘s-Gravenhage
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van IJmuidenstraat 51 in ‘s-Gravenhage door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.