Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Marie Trompstraat 11.
Marie Trompstraat 11
5391EKNuland

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5391EK, Nuland
Type
bungalow
Wonen
142m²
Geschatte waarde
€ 401.000 – € 475.000
Dit fraaie en riante vrijstaande huis staat in de prachtige buurt Nuland in Nuland. Het huis is opgeleverd in 1961. Dit huis komt met een aangebouwde stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met grotendeels dubbelglas en muurisolatie. Dit vrijstaande huis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Nuland zit je goed. De waarde van een huis in de buurt is sneller opgelopen dan in heel Nuland. Het afgelopen kwartaal zijn er 20 huizen verkocht in Nuland. Huizen in Nuland zijn over het algemeen 23 dagen op de markt, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua inwoners van Nuland zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Nuland zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 730 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Nuland wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Marie Trompstraat 11142m²-Bekijk koopsom →
Haverstraat 17145m² · (3 m² groter)€ 369.000Bekijk koopsom →
Molenstraat 22110m² · (32 m² kleiner)€ 379.000Bekijk koopsom →
Rijf 1131m² · (11 m² kleiner)€ 415.000Bekijk koopsom →
Pelgrimstraat 35159m² · (17 m² groter)€ 415.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Marie Trompstraat 11 in Nuland écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Marie Trompstraat 11? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Marie Trompstraat 11, Nuland

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Marie Trompstraat 11, Nuland.
Haverstraat 17
5391BJ0,81km afstand
Verkoopdatum
20 jul 2020
Woonoppervlak
145(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 369.000·€ 2.544/m²
Molenstraat 22
5391AV0,84km afstand
Verkoopdatum
25 aug 2020
Woonoppervlak
110(32 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 379.000·€ 3.445/m²
Rijf 1
5391CC0,89km afstand
Verkoopdatum
18 nov 2020
Woonoppervlak
131(11 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 415.000·€ 3.167/m²
Pelgrimstraat 35
5391BL0,83km afstand
Verkoopdatum
13 jul 2020
Woonoppervlak
159(17 m² groter)
Vraagprijs
€ 415.000·€ 2.610/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Marie Trompstraat 11
5391EKNuland

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Marie Trompstraat 11, 5391EK, Nuland

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Marie Trompstraat 11, 5391EK, Nuland

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Marie Trompstraat 11, 5391EK, Nuland

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overMarie Trompstraat 11.

1961

Bouwjaar

142

Wonen

1

Woonlagen

5

Kamers

0

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Marie Trompstraat 11, Nuland

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente data op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Marie Trompstraat 11 niet op de markt. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Nuland wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Nuland die wel op de markt zijn.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle data verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Nuland, Nuland of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Marie Trompstraat 11, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Nuland.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Nuland het doet vergeleken met Nuland, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Nuland, Nuland of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Marie Trompstraat 11 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit vrijstaande huis en de trends in de buurt Nuland kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Marie Trompstraat 11. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Nuland, Nuland of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Nuland
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Nuland
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Marie Trompstraat 11 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Marie Trompstraat 11 in Nuland.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Nuland, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Marie Trompstraat 11 in Nuland je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Nuland.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Marie Trompstraat 11, Nuland
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Nuland
  • Analyse van het biedgedrag in Nuland, Nuland
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Marie Trompstraat 11 in Nuland door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.