Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Nachtegaalstraat 22-BS.
Nachtegaalstraat 22-BS
3581AHUtrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3581AH, Utrecht
Type
appartement
Wonen
130m²
Geschatte waarde
€ 583.000 – € 682.000
Deze kenmerkende en ruime bovenwoning staat in de levendige wijk Buiten Wittevrouwen in Utrecht. De woning is gebouwd in 1900. Deze woning heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking. Deze bovenwoning is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Buiten Wittevrouwen moet je opletten. De waarde van een woning in de wijk is minder snel opgelopen dan in de rest van Utrecht. Het voorgaande kwartaal zijn er 16 woningen verkocht in Buiten Wittevrouwen. Woningen in Buiten Wittevrouwen staan rond de 22 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua mensen van Buiten Wittevrouwen zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Buiten Wittevrouwen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 340 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Buiten Wittevrouwen wordt gemiddeld met 6% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Nachtegaalstraat 22-BS130m²-Bekijk koopsom →
Kerkstraat 28-BS109m² · (21 m² kleiner)€ 499.000Bekijk koopsom →
Biltstraat 115-BSA131m² · (1 m² groter)€ 550.000Bekijk koopsom →
Sweelinckstraat 1-BS156m² · (26 m² groter)€ 675.000Bekijk koopsom →
Magdalenastraat 25125m² · (5 m² kleiner)€ 595.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Nachtegaalstraat 22-BS in Utrecht écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Nachtegaalstraat 22-BS? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Nachtegaalstraat 22-BS, Utrecht

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Nachtegaalstraat 22-BS, Utrecht.
Kerkstraat 28-BS
3581RE0,12km afstand
Verkoopdatum
7 okt 2020
Woonoppervlak
109(21 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 499.000·€ 4.577/m²
Biltstraat 115-BSA
3572AP0,38km afstand
Verkoopdatum
10 dec 2020
Woonoppervlak
131(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 550.000·€ 4.198/m²
Sweelinckstraat 1-BS
Verkoopdatum
22 sep 2020
Woonoppervlak
156(26 m² groter)
Vraagprijs
€ 675.000·€ 4.326/m²
Magdalenastraat 25
3512NH0,63km afstand
Verkoopdatum
28 jan 2021
Woonoppervlak
125(5 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 595.000·€ 4.760/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Nachtegaalstraat 22-BS
3581AHUtrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Nachtegaalstraat 22-BS, 3581AH, Utrecht

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Nachtegaalstraat 22-BS, 3581AH, Utrecht

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Nachtegaalstraat 22-BS, 3581AH, Utrecht

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overNachtegaalstraat 22-BS.

1900

Bouwjaar

130

Wonen

2

Woonlagen

5

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Nachtegaalstraat 22-BS, Utrecht

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Nachtegaalstraat 22-BS niet te koop. Dat betekent dat je deze bovenwoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Utrecht wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Buiten Wittevrouwen die wel te koop staan.

  Zodra je de bovenwoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Buiten Wittevrouwen, Utrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Nachtegaalstraat 22-BS, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Utrecht.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Buiten Wittevrouwen het doet vergeleken met Utrecht, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Buiten Wittevrouwen, Utrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Nachtegaalstraat 22-BS geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over deze bovenwoning en de trends in de wijk Buiten Wittevrouwen kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Nachtegaalstraat 22-BS. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Buiten Wittevrouwen, Utrecht of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Buiten Wittevrouwen
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Buiten Wittevrouwen
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Nachtegaalstraat 22-BS (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Nachtegaalstraat 22-BS in Utrecht.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Buiten Wittevrouwen, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Nachtegaalstraat 22-BS in Utrecht je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze bovenwoning in Utrecht.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Nachtegaalstraat 22-BS, Utrecht
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Buiten Wittevrouwen
  • Analyse van het biedgedrag in Buiten Wittevrouwen, Utrecht
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Nachtegaalstraat 22-BS in Utrecht door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.