Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Twickelerlaan 21.
Twickelerlaan 21
7495VGAmbt Delden

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7495VG, Ambt Delden
Type
herenhuis
Wonen
260m²
Geschatte waarde
€ 548.000 – € 636.000
Dit opmerkelijke en formidabele rijtjeshuis staat in de prachtige buurt Verspreide huizen Deldeneresch in Ambt Delden. Het huis is opgeleverd in 1881. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een samengesteld dak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie en muurisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als woningbezitter in Verspreide huizen Deldeneresch zit je goed. De waarde van een huis in de buurt is sneller opgelopen dan in heel Ambt Delden. Het voorgaande kwartaal is er 1 huis verkocht in Verspreide huizen Deldeneresch. Huizen in Verspreide huizen Deldeneresch zijn rond de 31 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua mensen van Verspreide huizen Deldeneresch zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Verspreide huizen Deldeneresch zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 30 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Verspreide huizen Deldeneresch wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Twickelerlaan 21260m²-Bekijk koopsom →
de Schipbeek 8245m² · (15 m² kleiner)€ 525.000Bekijk koopsom →
de Schipbeek 2207m² · (53 m² kleiner)€ 510.000Bekijk koopsom →
De Dennen 5247m² · (13 m² kleiner)€ 550.000Bekijk koopsom →
Torendijk 16263m² · (3 m² groter)€ 550.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Twickelerlaan 21 in Ambt Delden écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Twickelerlaan 21? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Twickelerlaan 21, Ambt Delden

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Twickelerlaan 21, Ambt Delden.
de Schipbeek 8
7491MB2,75km afstand
Verkoopdatum
23 okt 2020
Woonoppervlak
245(15 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 525.000·€ 2.142/m²
de Schipbeek 2
7491MB2,75km afstand
Verkoopdatum
12 nov 2020
Woonoppervlak
207(53 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 510.000·€ 2.463/m²
De Dennen 5
7491HH2,72km afstand
Verkoopdatum
7 okt 2020
Woonoppervlak
247(13 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 550.000·€ 2.226/m²
Torendijk 16
7491EV2,90km afstand
Verkoopdatum
29 jul 2020
Woonoppervlak
263(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 550.000·€ 2.091/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Twickelerlaan 21
7495VGAmbt Delden

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Twickelerlaan 21, 7495VG, Ambt Delden

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Twickelerlaan 21, 7495VG, Ambt Delden

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Twickelerlaan 21, 7495VG, Ambt Delden

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overTwickelerlaan 21.

1881

Bouwjaar

260

Wonen

2

Woonlagen

5

Kamers

0

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Twickelerlaan 21, Ambt Delden

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente gegevens op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten zijn Twickelerlaan 21 niet op de markt. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Ambt Delden wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte woningen in Verspreide huizen Deldeneresch die wel op de markt zijn.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle gegevens verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen in Verspreide huizen Deldeneresch, Ambt Delden of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Twickelerlaan 21, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Ambt Delden.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Verspreide huizen Deldeneresch het doet vergeleken met Ambt Delden, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Verspreide huizen Deldeneresch, Ambt Delden of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Twickelerlaan 21 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit rijtjeshuis en de trends in de buurt Verspreide huizen Deldeneresch kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Twickelerlaan 21. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Verspreide huizen Deldeneresch, Ambt Delden of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Verspreide huizen Deldeneresch
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Verspreide huizen Deldeneresch
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Twickelerlaan 21 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Twickelerlaan 21 in Ambt Delden.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Verspreide huizen Deldeneresch, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Twickelerlaan 21 in Ambt Delden je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Ambt Delden.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Twickelerlaan 21, Ambt Delden
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Verspreide huizen Deldeneresch
  • Analyse van het biedgedrag in Verspreide huizen Deldeneresch, Ambt Delden
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer gegevens over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Twickelerlaan 21 in Ambt Delden door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.