Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Valburgseweg 26.
Valburgseweg 26
6661EWElst

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
6661EW, Elst
Type
eengezinswoning
Wonen
90m²
Geschatte waarde
€ 294.000 – € 370.000
Deze opvallende en vriendelijke twee-onder-een-kapper staat in de landelijke wijk Elst Centrum Noordzijde in Elst. De woning is gebouwd in 1956. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Deze twee-onder-een-kapper is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Elst Centrum Noordzijde zit je goed. De waarde van een woning in de wijk is sneller opgelopen dan in de rest van Elst. Het vorige kwartaal zijn er 3 woningen verkocht in Elst Centrum Noordzijde. Woningen in Elst Centrum Noordzijde staan gemiddeld 20 dagen te koop, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Elst Centrum Noordzijde zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Elst Centrum Noordzijde zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 50 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Elst Centrum Noordzijde wordt gemiddeld met 12% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Valburgseweg 2690m²-Bekijk koopsom →
Kraaiekamp 5992m² · (2 m² groter)€ 275.000Bekijk koopsom →
Mr. Thorbeckestraat 10110m² · (20 m² groter)€ 265.000Bekijk koopsom →
Kraaiekamp 6191m² · (1 m² groter)€ 289.500Bekijk koopsom →
Valburgseweg 896m² · (6 m² groter)€ 225.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Valburgseweg 26 in Elst écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Valburgseweg 26? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Valburgseweg 26, Elst

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Valburgseweg 26, Elst.
Kraaiekamp 59
6662SJ1,05km afstand
Verkoopdatum
16 okt 2020
Woonoppervlak
92(2 m² groter)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 2.989/m²
Mr. Thorbeckestraat 10
Verkoopdatum
21 okt 2020
Woonoppervlak
110(20 m² groter)
Vraagprijs
€ 265.000·€ 2.409/m²
Kraaiekamp 61
6662SJ1,04km afstand
Verkoopdatum
13 jul 2020
Woonoppervlak
91(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 289.500·€ 3.181/m²
Valburgseweg 8
6661EV0,16km afstand
Verkoopdatum
2 okt 2020
Woonoppervlak
96(6 m² groter)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 2.343/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Valburgseweg 26
6661EWElst

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Valburgseweg 26, 6661EW, Elst

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Valburgseweg 26, 6661EW, Elst

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Valburgseweg 26, 6661EW, Elst

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overValburgseweg 26.

1956

Bouwjaar

90

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

200

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Valburgseweg 26, Elst

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste info op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Valburgseweg 26 niet te koop. Dat betekent dat je deze twee-onder-een-kapper op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Elst wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in Elst Centrum Noordzijde die wel te koop staan.

  Zodra je de twee-onder-een-kapper van je dromen hebt gevonden, check dan alle info in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in Elst Centrum Noordzijde, Elst of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Valburgseweg 26, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Elst.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Elst Centrum Noordzijde het doet vergeleken met Elst, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Elst Centrum Noordzijde, Elst of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Valburgseweg 26 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de wijk Elst Centrum Noordzijde kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Valburgseweg 26. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Elst Centrum Noordzijde, Elst of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Elst Centrum Noordzijde
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Elst Centrum Noordzijde
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Valburgseweg 26 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Valburgseweg 26 in Elst.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Elst Centrum Noordzijde, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Valburgseweg 26 in Elst je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in Elst.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Valburgseweg 26, Elst
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Elst Centrum Noordzijde
  • Analyse van het biedgedrag in Elst Centrum Noordzijde, Elst
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Valburgseweg 26 in Elst door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.