Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op van Limburg Stirumlaan 73.
van Limburg Stirumlaan 73
9602GPHoogezand

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
9602GP, Hoogezand
Type
eengezinswoning
Wonen
112m²
Geschatte waarde
€ 167.000 – € 192.000
Vraagprijs
€ 165.000
Dit karakteristieke en riante hoekhuis staat in de rustige buurt Gorecht-West in Hoogezand. Het huis is opgeleverd in 1970. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een dwarskap bedekt met pannen en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas.
Als je woningbezitter wordt in Gorecht-West zit je goed. De woningprijs in de buurt is sneller toegenomen dan in heel Hoogezand. Het vorige kwartaal zijn er 4 huizen verkocht in Gorecht-West. Huizen in Gorecht-West zijn gemiddeld 17 dagen op de markt, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Gorecht-West zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Gorecht-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 460 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Gorecht-West wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
van Limburg Stirumlaan 73112m²€ 165.000Bekijk koopsom →
van Limburg Stirumlaan 65105m² · (7 m² kleiner)€ 159.500Bekijk koopsom →
Groen van Prinstererstr 2105m² · (7 m² kleiner)€ 150.000Bekijk koopsom →
Groen van Prinstererstr 5397m² · (15 m² kleiner)€ 138.500Bekijk koopsom →
van Limburg Stirumlaan 1195m² · (17 m² kleiner)€ 167.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat van Limburg Stirumlaan 73 in Hoogezand écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor van Limburg Stirumlaan 73? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

van Limburg Stirumlaan 73, Hoogezand

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van van Limburg Stirumlaan 73, Hoogezand.
van Limburg Stirumlaan 65
Verkoopdatum
17 dec 2020
Woonoppervlak
105(7 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 159.500·€ 1.519/m²
Groen van Prinstererstr 2
Verkoopdatum
18 dec 2020
Woonoppervlak
105(7 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 150.000·€ 1.428/m²
Groen van Prinstererstr 53
Verkoopdatum
3 nov 2020
Woonoppervlak
97(15 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 138.500·€ 1.427/m²
van Limburg Stirumlaan 11
Verkoopdatum
23 sep 2020
Woonoppervlak
95(17 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 167.500·€ 1.763/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
van Limburg Stirumlaan 73
9602GPHoogezand

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

van Limburg Stirumlaan 73, 9602GP, Hoogezand

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

van Limburg Stirumlaan 73, 9602GP, Hoogezand

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

van Limburg Stirumlaan 73, 9602GP, Hoogezand

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overvan Limburg Stirumlaan 73.

1970

Bouwjaar

112

Wonen

1

Woonlagen

4

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

van Limburg Stirumlaan 73, Hoogezand

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat gaaf! Van Limburg Stirumlaan 73 zijn sinds 4 mei 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit hoekhuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen volgende huis in Hoogezand kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer informatie weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk verzameld voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van van Limburg Stirumlaan 73, waar je makkelijk alle informatie kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het van Limburg Stirumlaan 73, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hoogezand.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Gorecht-West het doet vergeleken met Hoogezand, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Gorecht-West, Hoogezand of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van van Limburg Stirumlaan 73 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit hoekhuis en de trends in de buurt Gorecht-West kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van van Limburg Stirumlaan 73. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Gorecht-West, Hoogezand of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Gorecht-West
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Gorecht-West
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over van Limburg Stirumlaan 73 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor van Limburg Stirumlaan 73 in Hoogezand.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Gorecht-West, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om van Limburg Stirumlaan 73 in Hoogezand je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Hoogezand.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor van Limburg Stirumlaan 73, Hoogezand
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Gorecht-West
  • Analyse van het biedgedrag in Gorecht-West, Hoogezand
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van van Limburg Stirumlaan 73 in Hoogezand door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.